تیم ویژه برای نجات ترامپ از اتهام تبانی با کرملین ؛

کاخ سفید قصد دارد به محض بازگشت دونالد ترامپ از سفر خارجی، حداکثر توان خود را برای مقابله با اتهامات مربوط به ارتباط روسیه با کمپین ریاست‌جمهوری ترامپ به کار گیرد.
به گزارش رویترز و به نقل از مقام‌های دولتی و نزدیکان به رییس‌جمهور آمریکا، مشاوران ترامپ تصمیم دارند اتاق جنگی را برای مقابله با ابهامات موجود در مورد ارتباط روسیه با تیم ترامپ قبل و بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تاسیس کنند.
دولت آمریکا پس از بازگشت ترامپ، کارشناسان سیاسی مجرب و وکلای بیشتری را برای رسیدگی به پرونده تحقیقات در مورد ارتباط روسیه با تیم ترامپ به کار می‌گمارد.
به گفته فردی که در تماس مداوم با کاخ سفید است، ساختاری متفاوت مورد نیاز است تا بر واقعیت درز اطلاعات به رسانه‌ها از طرف جوامع اطلاعاتی و مجری قانون در آمریکا متمرکز شود. کاخ سفید از توضیح در مورد طرح تاسیس اتاق جنگ خودداری کرده است. در همین حال ترامپ دیروز از اولین سفر خارجی‌اش در منصب رییس‌جمهوری به واشنگتن بازگشت.


سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید گفت: رییس‌جمهور سفری موفقیت‌آمیز به خارج از کشور داشت و کاخ سفید مشتاق به ادامه راهبردی است که برنامه کاری وی را مورد توجه خاصی قرار می‌دهد. براساس این گزارش، جارد کوشنر و استیو بنن مشاوران ارشد ترامپ در عملیات راهبردی جدید سهمی دارند.
شبکه خبری NBC و واشنگتن‌پست گزارش دادند کوشنر که چندین بار با مقام‌های روسیه پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار داشته است، در محور تحقیقات مربوط به ارتباط تیم ترامپ با مسکو قرار دارد.
در همین حال‌ داماد ترامپ تاکنون به هیچ‌گونه تخلفی متهم نشده است. همچنین انتظار می‌رود کوری لواندوسکی، مدیر سابق کمپین ترامپ در عملیات راهبردی جدید کاخ سفید شرکت داشته باشد.
وی که به تازگی در کاخ سفید دیده شده، ممکن است هفته جاری به دولت ترامپ ملحق شود. ترامپ ماه ژوئن 2016 لواندوسکی را از بیم آنکه وی برای نظارت بر روند انتخاباتی به اندازه کافی مجرب نباشد، برکنار کرد اما وی مشاور قابل اعتماد ترامپ باقی ماند.
در همین حال کریستوفر رودی، دوست ترامپ و مدیر وب‌سایت خبری نیوزمکس گفت که انتظار دارد رییس‌جمهوری آمریکا پس از بازگشت به واشنگتن، سفرهای بیشتری داشته باشد و کاخ سفید را متقاعد کند بر موضوعاتی تمرکز یابد که کسانی را که به وی رای دادند، به وجد آورد.
تیم ترامپ برنامه تجمعی سیاسی را برای هفته جاری ترتیب داده است. کاخ سفید اعلام کرده است که رویدادهایی مشابه در دستور کار قرار دارد. جمهوریخواهان کنگره اما از ترامپ می‌خواهند با توان بیشتری بر مساله وضع قانون و معرفی مقام‌ها برای پست‌های خالی دولت متمرکز شود. جان بونر، رییس سابق مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته گفت زمانی که ترامپ جدای از امور خارجی در مقام رییس‌جمهوری گذرانده، فاجعه‌بار بوده است.
گفتنی است چنین شرایطی رسوایی تاریخی واترگیت را به ذهن متبادر می‌کند؛ رسوایی واترگیت به وقایعی اطلاق می‌شود که میان سال‌های ۱۹۷۲-۱۹۷۵ در هتلی به همین نام در واشنگتن اتفاق افتاد که منجر به استیضاح و سپس کناره‌گیری ریچارد نیکسون، رییس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا شد.
در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا، تعدادی از ماموران اف‌بی‌آی وارد ساختمان هتل واترگیت، محل استقرار ستاد انتخاباتی حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا شدند و دستگاه‌های شنود کار گذاشتند و سپس اسناد و مدارکی را برای اهداف مختلف به سرقت بردند. این اقدام غیرقانونی با پیدا شدن یک نوار توسط یک مامور حراست هتل به‌طور تصادفی لو رفت و روزنامه واشنگتن‌پست به سردبیری بنجامین سی‌بردلی از طریق روزنامه‌نگاران خود به نام‌های باب وودوارد و کارل برنستین آن را به اطلاع افکار عمومی رساندند.
بعدها مشخص شد چنین اقداماتی قبلا مکررا انجام شده و تحقیقات بعدی نشان داد که عمق این‌گونه فعالیت‌های جاسوسی بسیار گسترده بوده است. پس از آنکه مشخص شد کنگره به استیضاح نیکسون رای خواهد داد، وی در شب ۸ آگوست ۱۹۷۴ از سمت خود کناره‌گیری کرد. نیکسون اولین رییس‌جمهور آمریکا بود که استعفا داد. اگرچه استعفای نیکسون، روند استیضاح را متوقف کرد اما در عین حال به پیگیری‌های قضایی پایان نداد. در جریان رسوایی واترگیت، رییس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا به سه جرم متهم شد؛ جلوگیری از عدالت، سوءاستفاده از قدرت و در نهایت تحقیر کنگره. در ۸ سپتامبر ۱۹۷۴، جرالد فورد جانشین نیکسون، وی را عفو کرد.
قیمت لحظه ای ارز دیجیتال